Hej


Jeans-jacka - Esprit Second&hand
T-shirt - Gina Tricot
Shorts - BikBok (slutar ovanför knäna)
[Om ni undrar varför jag har en röd blomma i min panna, är det för att jag ville visa hur fint jag kan måla blommor i paint..]

Inatt hade jag en gräslig dröm. Handlade en massa om New York, skyskrapor i vattnet, resor och flyktingar i tält. Jag ville bara vakna hela tiden. Tyvärr så vaknade jag inte förrän det sistnämnda, då jag och tre andra män i kängor och jobbarbyxor sprang runt och sprejade och letade i tälten efter dem. Avskyvärt. 
Så nu vill jag inte sova. Godnatt!  

vad säger ni...


.

Jag hörde på ett program på p3 att en anonym tjej bloggade om sitt äktenskap och otrohet mot sin man. Det slutade med att mannen upptäckte bloggen och hon stängde ner den direkt. Men efter tre veckors uppehåll startade hon en ny, vilken behandlade hennes försök att bygga upp förhållandet igen. Jag förstår mig inte på varför man startar en sådan blogg från första början..

Embarrassing

Igår på restaurangen kom supermodellen Emma Wiklund in med Hans Wiklund och deras barn i släptåg för att äta efter golfrundan. Jag trodde att det var Anna, Emmas syster, och log ett sådär fånigt, igenkännande leende. Hon gav mig ett konfunderat  men ack så perfekt leende ungefär i samma tid som det gick upp för mig att det inte var Anna som stod mittför mig. Tiden mellan oss stod still då jag försökte koppla vem människan var, innan hon fick tummen ur och frågade om assietterna jag krampaktigt stod och höll skulle vara bakom henne. Pinsamt, men hon är nog van.


Wearable..?

Idag har jag jobbat i nio och en halv timme. Om jag inte hade lämnats vid kassan med en brittisk kille som enda sällskap hade hela dagen gått som smort. Nu ska jag i alla fall få vara i kiosken i sommar, själv. Blotta tanken på hela ansvaret över en kiosk gör mig skräckslagen, men det kommer nog gå bra. Vidare har jag även tittat på film idag, under tiden vi proppade i oss en massa godis. Säg att du älskar mig. Patetisk, oroväckande film med dåliga skådespelare. Råder alla att se den!
Godnatt!


Vad tycker ni om den trendiga rosett-frisyren - kan man gå med den ute på stan?


Efter regn kommer solsken!

Upptäckte precis att syssling är på bild på Kenzas blogg. Ganska förvånande att hitta ett så välkänt ansikte på en så stor blogg. Har ni sett henne, Diana? Det kanske kommer upp en bild på Donna också, så jag får väl hålla utkik. Nu ska jag jobba hela helgen, sedan blir det fullt ös igen!

Livet leker!



I augusti är det EM-lägret jag är uttagen till och jag ska vara med och spela, oberoende av att Böda börjar samma dag som vi kommer hem. Jag ska verkligen göra allt för att åka. Efter att ha konsumerat en massa pengar på kläder igår kan jag verkligen gå in helhjärtat i att börja jobba ihop pengar inför det också, utan att behöva tänka på allt det jag vill ha och behöver! Började redan idag med att städa hos farfadern, och i helgen ska jag jobba både lördag och söndag. Den sammanlagda kostnaden för resan beräknas vara 3 000 + 1 000, så det är bara att göra sitt bästa och ta allt som kommer i sin väg.  Har ni några tips på hur man kan tjäna pengar är det bara att hojta till, jag är öppen för alla förslag!  Tänkte ha en nedräkning här på bloggen om hur mycket jag har kvar att samla, så att ni känner er delaktiga nu när jag ändå kommer att vara borta härifrån så mycket. 

btw - Felicia. Jag mår bra. Allt fungerar och livet går sin gilla gång. Jag har allt, som behövs. Nu väntar jag bara på min drömprins så att min tillvaro kan bli fulländad.  


Sunshine



Fin dag idag! Umgicks med Robin och Richard i solskenet, och nu har jag precis proppat i mig ett halvt packet rostbiff och massor av potatissallad. Gott var det! Imorgon ska jag minsann tjäna pengar och sedan springa runt på second&hand med Robin. SMHI skvallrade om femton grader sol, så glajjorna åker minsann på.
Har ni möjligtvis sett agnes blogg? Om inte har ni missat något. (Länk i menyn)

Borde jag förändra något här på bloggen, börjar kännas lite tråkig igen?

Landslagslägret.

Efter två nätter liggandes som på golvet (med undantag), åtta timmars träning och en hel massa mysiga stunder är jag hemma. Var säker på att jag packat ner allt jag behövde, men det skulle väl behöva ske ett mirakel för att få mig att inte glömma något. Glömde löparskor, deo och väska, men någon smärre katastrof blev det inte ändå. Nu har jag i alla fall bränt sexhundra spänn och inte blivit ett dugg klokare, fått en plats i landslaget (om jag skulle vilja) och breddat mitt nätverk en aning. Jag tycker att det låter som en kanon helg, vilket det nästintill var också!
Nu måste jag nog sova, alternativt slänga all smutstvätt i tvätten.

Lockigt hår och kass kvalité  - bättre kan det knappast bli.


S o m m a r l o v

Jag hatar skolavslutningar, alla är så glada och jag kan inte riktigt dela glädjen med alla andra. Det blir för stort och mäktigt. Sången är en plåga, inte bara för att jag inte kan sjunga utan också för att det är då all glädje synkroniseras och smälter samman i ett och samma ekon. Sedan är det allt det där man inte har hunnit göra, och de man inte har hunnit prata med..  Bortsett från allt det där och att jag tycktes vara den enda som inte förgyllde dagen med klänning var det ganska bra. Jag blev nöjd (!) över mina betyg och brydde mig inte så mycket över att regnet hade gjort en radikal förvandling av mitt hår, från spikrakt till lockigt svintohår. Och nu, efter en hel dags farande och flängande med studenter och grejer är det äntligen lugn och ro och dagen har lidit mot kväll, vilket innebär landslagsläger! Så med goda betyg i bakfickan och med en illgul sportbag kan jag äntligen åka iväg och bara fokusera på att göra mitt yttersta.

Är ni nöjda med era betyg? :)

Vinnarinstinkter

Kom fyra i dagens triathlon av tjejerna. Efter 400 m simning och halva distansen cykling låg jag emellertid 10:a av 14 möjliga, men knappade in mer och mer ju längre in mot mål det löpte. Kändes väldigt surt att bara sitta där och titta på när priserna delades ut. 400 m simning, 5,6 km cykling och 3,2 km löpning á la (ca.) 48 min kändes rätt bra ändå.
Nu måste jag hjälpa till med att städa inför morgondagen då vi ska ha studentfirande här hemma.  
See ya!


Lay your love on me

Jag fick löshår av min farbror i present. Faktumet att han hade hittat det i bussen och gav mig det ifall jag skulle på maskerad någon gång fick mig att brista ut i gapskratt. Ni skulle sett hans min när jag sa att det kostade mellan 500-800 kr. Sedan fick jag också en massa presentkort och pengar. En noblesseask apelsin och en trisslott. Jag vann inget på trisslotten och noblesseasken åt jag upp igår.
- Nu ska här shoppas. Först och främst ska håret färgas och clips införskaffas, men sedan är det fritt fram för att spendera!

Hemklickat

Har precis klickat hem Papa Roach's album LoveHateTragedy. Kommer förhoppningsvis i veckan. Endast 89kr, snacka om fynd!



Vad lyssnar ni på för musik?

Money in a rush

Jag är lagom trött på allting just nu. Solen lyser med sin frånvaro, skolan tar aldrig slut och självkänslan har börjat svikta. Dessutom har jag hur mycket som helst att göra, som gör att jag aldrig hinner träna. Allt och lite till känns bara fel just nu med andra ord. Pressen på skolan och vad jag ska välja nästa termin gör mig bara förvirrad. Bollade lite med pappa nu nere vid lunch och kom fram till att jag inte ska välja turist på ed, utan att jag eventuellt ska satsa på att bli åklagare eller något annat på den vägen. Ganska passande yrke till mig känns det som. Betalt får man ju, och hög rang i sammhället. Får se hur det blir bara, det är många års studerande och jobb innan man kommer i mål. Under tiden kan man faktiskt ta jobb på exempelvis någon restaurang, butik eller dylikt och ändå hinna med det verkliga livet. Oho! Det låter ju bara bättre och bättre ju mer jag pratar om det!

Vad tror ni, är det något att satsa på?     


Nationaldagar hit och dit

Idag är det nationaldag. Fattar ärligt talat inte grejen med nationaldagar, de är väl som alla andra dagar eller? Norges nationaldag skiljer sig ju, då det är festligheter hela dagen, men alla andras... Hm. Vet ni förresten varför den 17 maj är normännens nationaldag och vad de firar? Om inte så är det för att det var dagen då de förklarade sig självständiga, utropade sin egen kung och antog en egen grundlag. Allt detta som protest mot svenskarna som förhandlat till sig Norge i ett krig mot Danmark. 9 dagar senare från beslutet gick de svenska trupperna till anfall och efter ytterliggare 19 dagar gav normännen upp. Sverige och Norge blev en union, men Karl  XIV Johan (dåvarande kung i Sverige) erkände den norska grundlagen. Det ni! Unionen sprack sedan, för den höll inte. Två riken med samma kung fast olika lagar är dömt till att misslyckas.      

Jag får egentligen inte sitta här framför laptopen. Vi ska iväg på den årliga sommarfesten ikväll och innan dess är jag tvungen att städa tills imorgon, då släkten kommer.  Igår åkte jag förresten iväg och köpte ett par fotbollsskor. Måste ju ha ett par till ultimaten, eftersom vi kör ute nu. Det stod mellan tre par i slutet, två par svarta och ett par grå. De gråa föll mig mest i smaken, men de var de enda som glappade så det fick bli de snyggaste skorna istället helt enkelt. Sedan, efter 50 minuters velande, kom ännu ett dilemma då jag insåg att skorna jag valt också fanns i vitt. Jag tog de svarta, men har ännu inte bestämt mig för ifall jag ska åka och byta till de vita istället... 


Wayfarers Clean Leans

Jag ska köpa något av dessa par så småningom, men jag vet verkligen inte vilket. Kan ni hjälpa mig?




- Jag är verkligen i desperat behov av hjälp, så hjälp mig är ni snälla!

Gratulation

Efter en helt vanlig skoldag hände något, minst sagt, annorlunda. Direkt efter sista avslutad lektion blev jag ombedd att skynda mig ner till korridoren, där de ögonblickligen skulle mata på mig en ögonbindel. Inte ens ett toalettbesök fick jag göra. (Jag slapp ögonbindeln, med löfte om att jag skulle blunda hela tiden.) Sedan puttade de, anna och emmy, upp en skrattandes ottilia på bussen. Det måste ha sett idiotiskt, där jag satt. Med en (på bussen) dittvingad ögonbindel över halva ansiktet och hörlurar på högsta volym i öronen. Under bussfärden kom jag fram till att jag älskar överraskningar, och jag kunde inte sluta le över tanken på hur fantastiska vänner jag har som engagerar sig så mycket. Väl framme någonstans fick jag, fortfarande oseende, kliva upp på en moped. Måste säga att det var ganska behagligt att sitta där bak, utan att behöva göra annat än att försöka anpassa sig till den skumpande vägen. Inte alls läskigt, som man kan tro. Efter mycket guppande kom vi äntligen fram till en liten sjö, där vi sedan skulle grilla och ha det mysigt. Men det började regna och hålla på så vi begav oss hem till emmy istället, för att grilla, äta, prata, skratta, och allt annat man gör när man har det hur mysigt som helst!
Tack för en underbar dag tjejer, jag älskar er! <3 


Två världar i en

Fick reda på en massa idag, både förvånande och tragiska saker. Ganska komiskt att det finns så mycket som man inte förstår sig på. Sedan har jag blivit handplockad till landslaget - potentiellt ev. uttagen. av min tränare. Den sved rätt bra va, minsann? Gjorde bra ifrån mig också, så bra att jag fick komplimanger efteråt. Och det bästa av allt - jag var nöjd. Regnet piskade ner, och gjorde min plattångsraka hästsvans lockig. Hm. Nu ska jag gå och lägga mig. Jag förstår inte ens varför vi behöver klamra oss iväg till skolan imorgon, helt meningslöst. 
- Vår första lektion är säkerligen inställd, de visste inte säkert. På franskan ska vi titta på film, engelskan är inställd och på so:n blir det betygssnack. Efter lunch skulle vi ha no, men det blir också någon film av något slag. Jag vet inte riktigt. Till sist är det syslöjd. Men vi glädjs i alla fall, klassen, för inställda lektioner är alltid inställda lektioner. 

Puss! 
     


Happybirthdaykid'

Förväntar mig att alla ska gratulera mig i efterskott, eftersom jag fyllde 15 år i måndags!


Back, back, back.

Förlåt för usel uppdatering, men ni vet ju varför. En liten snabbgenomgång om vad som hänt sedan sist:
I lördags, åkte jag ned på stan med julia, kikade runt lite. Det blev ett par skor och en body, inget sesationellt. Sedan träffade jag lovisa framåt kvällen och det slutade med att vi hamnade på en filt bakom sibylla med pontus, sam och massa andra. Jättetrevligt, måste jag säga. Jag och Lovisa äger stort! ;)
Söndags sedan blev det att hjälpa till med att flytta hela dagen. Plocka upp, organisera, you name it. Fick ett smärre sammanbrott då jag märkte hur liten gaderob jag fick, när min mobil var borta (hittade den sedan i den gamla lägenheten) och grejerna växte på hög... Fyllde år i måndags, så humöret var på topp. Igår åkte jag ned till stan för att titta på bal igen, träffade lovisa, cassandra, anna och evelina och hade allmänt trevligt. Och idag är det väl en alldeles vanlig onsdag, med skola och träning.
Så där ja, det var nog allt. Ni hade inte saknat mig, va?

RSS 2.0