When it's finally done I'm exacted

Roligt att ni se att ni uppskattar min uppdatering! Cred till er. Och som ni märker har jag överlevt helvetesveckan, trots motstridigheter som att jag var uppe och pluggade till 01 inatt. Smet dock iväg på bio med några kopmisar, men sådan vetskap kan vi överse. Får inte glömmas att jag är rejält mörbultad - med huvudvärk, illamående och hopplöshet i kroppen. Men det är nog bara ett förstadie till att stressen försvinner, får man hoppas. Sådär! Nu ska jag springa och packa lite, så att jag hinner med 16.49-tåget. Glömmas får inte att jag ska trippa enda bort till stationen (hör och häpna!) med 8 cm höga klackar, och att det kommer att ta tid. Hm.

Dreams of no stress and fairytale love.


Liten tjej.
Jag har hur mycket att göra som helst nu. Tar en dag i taget, senså blir det prao! Ett välförtjänt break måste jag säga. Ska praoa på ett litet konditori en halv minut från hemmet. Ehee. Lär komma i tid i alla fall!
Imorgon (torsdag) är det biologi-prov, inlämning av uppsats och 13 franska ord. På fredag är det matte-prov(på en kurs jag inte förstår) och låtval. Senså kan jag pusta ut! Låter inte så mycket nu när jag tänker efter, men det var det innan jag började beta av alla uppgifter. (I måndags var det 4 uppsatser, 3 prov, ord och låtval som låg framför mig.)
Ska försöka att bli mer aktiv, en gång för alla. Nästa vecka ska jag ha tid, så då kanske det händer något! När jag inte praoar, tränar, läser eller lär mig att spela piano.

The smell of cinders and rain.



Nu har jag skrivit klart en insändare som ska vara inlämnad imorgon, om kränkande mobbning på internet. Den blev inte bra, men nu orkar jag inte ändra den. Godnatt!

civilization is unbearable





Jag lever och mår bra. Har konfirmerat mig, färgat håret och tagit sm-guld (igen).
Lovar att försöka vara mer aktiv här! Hej.

RSS 2.0