30 april, det är vår

Jag sitter i skolan nu, med min lärare i andra sidan av klassrummet. Det är meningen att vi i vår grupp ska utforma en robot så att den stannar med en ljussensor. Förra gången vi försökte var det omöjligt. Därför försöker vi nu igen, waste of time tycker jag, men Magnus tycker något annat. Det jag tänkte berätta var det historiska som hände för någon halvtimme sedan, när det var vårfirande här i skolan. Det är trots allt 30 april idag, valborgsmässoafton. Det är tradition här på skolan att lärarna skämmer ut sig i form av sång och hyllningar av kungen, men idag var inte den gälla sången det enda vi fick skratta åt. Lagom till hyllningen skulle ske och lärarna var uppslukade av att så många eleverna stod kvar så länge även i år hann man i ögonvrån se en smal arm som stack ut genom fönstret på andra våningen i B-huset, innan en vattenballong kom farandes och blötte ner hälften av hopen med lärarna på trappan. Alla fylldes med skrattblandad chock och beundran och lärarna flög förskräckta upp för trapporna för att haffa den/de som kastade ballongen medan micken stod och gav knastrande bakgrundsljud till den kaotiska scenen. 
- Elever som skrattar och lärare som i frustation slänger upp dörrar hit och dit, allt medan ryktet om vem den möjligtvisa förövaren var, gick genom ett sus mellan oss. Det var ganska roligt faktiskt, för oss men inte för den skyldige som nu är tvungen att både sitta hos rektorerna och betala den trasiga micken och annan utrustning som antagligen gick sönder.  

Hur firar ni valborgsmässoaftonen på er skola?

Synpunkter:
Postat av: thess

SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT! hhahahah, det som hände idag alltså ;)

2009-04-30 @ 20:57:19
URL: http://thesswester.blogg.se/
Postat av: Anonym

tufft, vi firar inget på vår skola inte heller när jag gick i nian-låter kul:)

Angående inlägget över: herregud, i mina ögion är thailändare inget kap, nej, bättre en svensk formad kvinna än en liten thailändare-enligt mig iaf

pussen

2009-05-04 @ 10:01:46
Postat av: anna

HAHAHAHA!

synd att jag missade det :( xD

2009-05-04 @ 18:32:24

Spam och irriterande reklam publiceras ej.

Ditt alias:
VIP

E-post:

Blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0