when seasons change, people change...




Nu luktar det jul, och första ljuset är tänt. Gjorde en playlist med enbart julmusik när jag vaknade, som spelas om och om igen. Julstämning på hög nivå alltså! Nu väntar jag bara på snön, så att jag kan köpa julklappar.

Kim and Jessie, they have a secret world...


En dagsfärsk undersökning här i Jönköpings kommun fastställer att elever och kommunanställda i kommunen i stor utsträckning använder dess datorer till att surfa runt på porrsajter, rasistiska sidor etc. 1 000 timmar på en månad, porrurfande. Dessutom ska det även stundtals ha använts 80 % av internetkapaciteten för fildelning, som delvis är olaglig.

- Oh great, tänker jag. Nu tror alla att det bara bor snuskiga gubbar och rasistiska svin i Jönköping, som sitter på sina feta arslen och förtjust slickar sig om deras nariga läppar när de ser något som faller dem i smaken...

Inte nog med att det ropas ut i radion gång på gång har så gott som alla nyhets-sajter skrivit om det - DN.seNT.se, nyhetskanalen.se, SR.se, SvD.se, Nyheter24.se, Jnytt.se - än så länge. Och mer kommer väl imorgon, när alla tidningar fått en chans att skriva om det. 

 

diamond in the rough



Tycker inte att Toves outfit var lika snygg som alla andra tycker. Hihihihiihh
Dessutom borde hon ha haft heels på sig, skulle gjort hennes ben tusen gånger snyggare!

Don't let your fears get in the way of your dreams


Jag befinner mig nu i en negativ spiral. På väg neråt. Skrikit halsen av mig ikväll, jag såg ut som en clown efteråt. Åt vad, eller vem kommer jag inte berätta. Tyvärr. Lite personligt sådär. Dessutom ligger det 3 marabou-chokladkakor framför mig, varav en öppnad, ett rör smarties och en kartong Fazer wienernougat. Och jag är inte ett dugg frestad eller sugen. Cred till mig!
Så, det blir lite plus minus noll där. Jag stannar i spiralen, klättrar varken uppåt eller neråt.

Imorgon ska vi ha öppet hus på min skola, vilket innebär att jag ska sitta och läsa sida upp och sida ner i min men allt som oftast inte och turen har varit frånvarande i mitt liv ganska länge nu...

UPDATE: Gick hem från skolan "imorgon", alltså inget öppet hus för min del. Och alltså ingen studiedag som var vår belöning för mödan.

I'm going to spend all my money in the capital city


Hej! Jag är glad. På torsdag åker jag till Stockholm med klassen, stannar över natten och beger mig sedan klockan sex kvällen därpå till Bosön i Lidingö för att ansluta mig till landslagslägret där över helgen. Till råga på allt kommer vi att få boende, träning, 2 t-shirtar, överdragskläder och shorts, mat och så vidare helt gratis. Endast resan dit tillkommer med 200 spänn + mat då. Inte illa alls. Och idag har jag, med en handfull arma människors hjälp då alltså, fått ordning på alla papper som ska skrivas på, lämnas in, boka biljetter och så vidare.  Har blivit en riktig slarvar, med versaler. SLARVER. Tappar, glömmer och slarvar bort allt viktigt, kommer försent, missar bussar titt som tätt och jag skulle kunna hålla på hela natten. Just det. Jag har STÄDAT mitt rum också, inte en dag för sent även fast jag gjorde det i fredags... (Även där med hjälp, av en snäll mamma som vek ihop alla kläder och lade på min säng. Ehe.)

Detta inlägget blev alldeles för långt. Återgår nu till att färdigställa min rapport om djurens rättigheter, på engelska. Omy. Godnatt!

RSS 2.0